«Ιαχές και ψίθυροι»… στο γραφείο του Παύλου

«Ιαχές και ψίθυροι»… στο γραφείο του Παύλου

Αν σας αρέσουν τα βιβλία που μέσα τους κρύβουν άφθονο μυστήριο, δράση και αντίδραση, βιβλία που η αγωνία «θεριεύει» από σελίδα σε σελίδα, το νέο δημιούργημα του Βαγγέλη Ντελή, είναι ικανό να σας κερδίσει, από τις πρώτες κιόλας σελίδες.

Η ιστορία τριών ανθρώπων, της Αμαλίας, του Σάντρο και του Τάσου, που γνωρίστηκαν κι ένιωσαν τον έρωτα μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλάδα… είναι τόσο συγκλονιστική, που δεν σου επιτρέπει να σταματήσεις την ανάγνωση, μέχρι να το ολοκληρώσεις.

Δυνατές σκηνές δράσης, πλούσιες μεταβολές συναισθημάτων, ζωντανές περιγραφές με παραστατική αφήγηση σε βαθμό που μας μεταφέρει στην «καρδιά» των γεγονότων, είναι μερικά από εκείνα τα στοιχεία που μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τα όσα οι ιαχές και οι ψίθυροι, μας μαρτυρούν.

Ένα «χορταστικό» ταξίδι στην ιστορία δίχως να κουράζει, ένα αποκαλυπτικό κείμενο για τα όσα δύσκολα μαθαίνεις από σκόρπιες αφηγήσεις, που σε συνδυασμό με τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων, μας φανερώνουν για μια ακόμα φορά το πόσο δυνατό είναι το αίσθημα της αγάπης.

Ένα βιβλίο που τιμά αυτούς που δεν έκαναν πίσω στα «θέλω» τους

 

357320403 748565310403421 6313962678982138713 n

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΓΡΑΦΗΜΑ

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35