«Ευ ζην²»… στο γραφείο του Παύλου

«Ευ ζην²»… στο γραφείο του Παύλου

Ο Λεωνίδας Γεωργιάδης, μαθηματικός και δάσκαλος της Φιλοσοφίας στην «Ελληνική Αγωγή», συνεχίσει με αυτό του το βιβλίο να μας «διδάσκει» μέσα από πλήθος ασκήσεων, πρακτικών και παραδειγμάτων, πώς μπορεί κάποιος να διαχειριστεί όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή του για να ζήσει ευτυχισμένος!

Ένα μοναδικό σύνολο πληροφοριών και γνώσης, που δύσκολα θ’ αφήσουν κάποιον αδιάφορο, αν το κύριο μέλημά του είναι η ψυχή και πνευματική του ηρεμία.

Η αμεσότητα του κειμένου και ο τρόπος γραφής του συγγραφέα μας βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας, κρατώντας τις ισορροπίες ανάμεσα στο χθες και το «αύριο» του ψυχικού μας κόσμου.

Έχοντας γνώση πως όλα λειτουργούν βάσει την καλής ψυχικής μας διάθεσης, πάμε ένα βήμα παρακάτω… «επιτρέποντας» στην αγάπη και τον έρωτα να φωλιάσουν στη ζωή μας.

Η ζωή είναι μαγεία και έχω την αίσθηση πως όλοι έχουμε δικαιούμαστε να την απολαύσουμε και σ’ αυτό θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό αυτό το εξαιρετικό σύγγραμμα.

 

ευ ζην2

 

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/26021-ev-zin-vivlio-2-tou-leonida-georgiadi-stin-prothiki-tis-avlis-mas

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35