Το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι «σούπα»… Το έδειξαν τα ημερομήνια

Το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι «σούπα»… Το έδειξαν τα ημερομήνια

Τι νομίζατε δηλαδή! Ότι τα ημερομήνια δείχνουν μόνο τι καιρό θα έχουμε κάθε μήνα; Προχωράει η επιστήμη αγαπητοί μου και πλέον, όλα προβλέπονται και αναλύονται παρατηρώντας με προσοχή τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Για πάμε λοιπόν να δούμε τι έδειξε η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος και τι λένε οι πρωταγωνιστές:  

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3: Το καλύτερο “ορεκτικό” για τη νέα σεζόν! Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Φαν Φέερτ (33'), Φερνάντες (56'), Ντέλετιτς (65') και για τον Αστέρα οι Μπενίτο (27'), Τιλίκα (68') και Μπαράλες (98')

Πανικός στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ! O κόσμος της ΑΕΚ βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή στη Λαμία και έστειλε μήνυμα νίκης και πρωταθλήματος.

Ο Χερμάν Μπούργος αντιμετωπίζει με αισιοδοξία την πρώτη αναμέτρηση του Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Super League 1, την ερχόμενη Κυριακή (21/8) με τον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά και πίστη ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει τους τρεις πρώτους πόντους σε αυτήν, ώστε να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις εγχώριες διοργανώσεις τη νέα σεζόν.

Ατρόμητος: Έτοιμος και χωρίς προβλήματα στην πρεμιέρα με ΟΦΗ. Ο Κρις Κόουλμαν έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες για το πρώτο παιχνίδι της Super League, κόντρα στον ΟΦΗ (20/08, 20:00, Novasports2HD).

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αίας Άοσμαν, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Πολλές απουσίες θα έχει η Λαμία του Τζιανλούκα Φέστα κόντρα στην ΑΕΚ (20/08, 21:30, MC Novasports.gr). Η ομάδα της Φθιώτιδας είναι αποδεκατισμένη από τον κορωνοϊό καθώς έχει ήδη ανακοινώσει έξι θετικά κρούσματα. Ο Ιταλός προπονητής δε θα έχει στη διάθεση του, τους Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Γιακουμάκης και Καραμάνος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record» ο Ζοάο Καρβάλιο βρίσκεται στην Πορτογαλία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Εστορίλ. Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό και έτσι η «ερυθρόλευκη» ομάδα αποφάσισε να τον παραχωρήσει ως δανεικό στους Πορτογάλους.

Νέο μέλος στο ρόστερ του Νίκου Νιόπλια, ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της κρητικής ομάδας και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Σε συζητήσεις με την Σάλκε για την απόκτηση του Μπλέντι Ιντρίζι φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr. Ο 24χρονος διεθνής επιτελικός μέσος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Σάλκε, με τη γερμανική ομάδα να τον παραχωρεί ως δανεικό στον Παναθηναϊκό για την επόμενη χρονιά. Την περυσινή σεζόν ο Ιντρίζι αγωνίστηκε σε 24 ματς με την Σάλκε, έχοντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Πρεμιέρα στη Super League για τον Παναιτωλικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στις επιλογές του, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Λεβάν Σενγκέλια και Σεμπάσταν Μπλάντεν. Αντίθετα ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Μάρτενσον, Μάλης, Στεργιάκης, Μπελεβώνης και Μπακαδήμας.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35