Σ’ αυτή τη χώρα, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!!! Τούτο το  πρωτάθλημα, ποιος θα το πάρει;

Σ’ αυτή τη χώρα, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!!! Τούτο το πρωτάθλημα, ποιος θα το πάρει;

Με δύο γκολ του Αραούχο και ένα του Μεξικανού Πινέδα η ΑΕΚ νίκησε στη Λαμία σε ένα ματς που την προβλημάτισε στο πρώτου του ημίωρο αλλά μετά το πρώτο γκολ, την «ανεβάζει» ψυχολογικά στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία της ομάδας του Χερμάν Μπούργος ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Σε αυτή, δε συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Χουάν Ιτούρμπε. Αντίθετα, υπάρχει το όνομα του Ζερβίνιο, για πρώτη φορά φέτος.

Με πρωταγωνιστή τον Βίκτορα Κλωναρίδη, ο οποίος μοίρασε τρεις ασίστ, ο Ατρόμητος κέρδισε 3-1 τον ΟΦΗ στο Περιστέρι και έκανε ποδαρικό με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Τι κι αν πρόλαβε να διεξαχθεί μόλις ένα παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος; Μετά το χιτσκοκικό 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο Βόλος είχε προηγηθεί με 3-1, έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Γάλλο τεχνικό Οσβάλντ Τανσό!

Ο Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του παρ' όλο που η Λαμία ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα.

Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Μπούργος ενόψει της πρεμιέρας του Άρη με τον Λεβαδειακό.

Ο Κάρλος Κορμπεράν γνωστοποίησε την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21/08, 22:00, MC Novasports.gr). Χωρίς Χουάνγκ, Βρσάλικο και Γκάρι Ροντρίγκες οι "ερυθρόλευκοι".

O Nίκος Νιόπλιας θεωρεί ότι ο ΟΦΗ θα βελτιωθεί στη συνέχεια της σεζόν.

Την πρώτη του αποστολή για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στις επιλογές του, τους Γκάνεα, ο οποίος ήταν κλινήρης, αλλά και τον Τσέριν που έκανε αποφόρτιση την Παρασκευή (19/08).

Αντίθετα εκτός έμεινε ο τραυματίας Σένκεφελντ, αλλά και οι Κρυπαράκος, Ηλιάδης, Σαρδέλης, Διούδης και Σαβιέρ.

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην κάμερα των καναλιών novasports αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας με τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε επαγγελματική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, κόντρα στον Παναιτωλικό και μπορεί να προηγήθηκε πριν την συμπλήρωση τωνμ 10 πρώτων λεπτών και να είχε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά δεν πέτυχε περισσότερα γκολ χάριν στις ευκαιρίες που είχε, κυρίως, στο πρώτο ημίχρονο και φρόντισε να υπερασπιστεί το εύθραυστο προβάδισμα του.

Χωρίς τους Ροσέρο και Κύρκο θα ταξιδέψει για την Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ολυμπιακό (21/8, 22.00)., στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Πηγή: https://www.novasports.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35