Μεσήλικες κάνουν φέτος πρωταθλητισμό στη Super League… κι όσο αντέξουν!!!

Μεσήλικες κάνουν φέτος πρωταθλητισμό στη Super League… κι όσο αντέξουν!!!

Ποδαρικό με το δεξί για την ΑΕΚ στη φετινή Super League, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 3-0 της Λαμίας με τον Σέρχιο Αραούχο να σκοράρει δύο φορές και τον Ορμπελίν Πινέδα να ανοίγει λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ωστόσο είναι το γεγονός πως από τις 14 ομάδες που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα της Super League η Ένωση είχε τον μεγαλύτερο ηλικιακό μέσο όρο. Στην ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία υπήρξαν 9 παίκτες άνω των 30 ετών, με τους Πινέδα και Σιμάνσκι να μην έχουν ξεπεράσει το συγκεκριμένο ηλικιακό… φράγμα.

Έναν ακόμα πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα θα εντάξει στο ρόστερ του ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ο Ντομίνγκεθ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Στον αγώνα του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ σημειώθηκε το μοναδικό… ελληνικό γκολ στην πρεμιέρα της Super League για τη σεζόν 2022-23. “Δράστης” ήταν ο νεαρός Μάριος Τζαβίδας, ο οποίος σκόραρε στο 39ο λεπτό με κεφαλιά ισοφαρίζοντας το γκολ του Νέιρα του ΟΦΗ από το 34ο λεπτό.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας θεωρούν δεδομένο ότι ο Ζόνας Τόρο θα δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Λεβαδειακό για να «ψηθεί» και να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα… κάτι σαν την περίπτωση του Περέα δηλαδή!!! Ο 23χρονος ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Στην Ιταλία έκαναν την εμφάνιση τους δημοσιεύματα με πρωταγωνιστή τον Χάρη Τσιγγάρα. Συγκεκριμένα, η «Tutto Mercato» αναφέρει ότι ο 22χρόνος χαφ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο ραντάρ των Μπολόνια και Σαμπντόρια.

Πηγή: https://www.novasports.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35