Ποιος είναι ο MVP στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος; (poll)

Ποιος είναι ο MVP στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος; (poll)

Η regular season της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε. Ψηφίστε τον MVP του πρωταθλήματος στις 26 πρώτες αγωνιστικές.

Είναι πλέον πανθομολογούμενο, βλέπουμε το κορυφαίο πρωτάθλημα στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και το φινάλε της σεζόν αναμένεται... γκρανγκινιολικό. Η κανονική περίοδος της φετινής Stoiximan Super League περιλάμβανε μεταξύ άλλων και το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού, με τον απίθανο θρίαμβο των Ερυθρολεύκων με 3-1 μέσα στην “OPAP Arena”, για να γίνουν η πρώτη ομάδα που “έσπασε” την έδρα της Ένωσης.

Και η νίκη αυτή των Πειραιωτών, αφενός έστειλε ένα μεγάλο “δώρο” στον “αιώνιο” αντίπαλό τους, αφού ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στη regular season, αφετέρου έκανε... ροντέο το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μίτσελ μπήκε πολύ γερά στη διεκδίκηση του τίτλου, μειώνοντας στους 3 βαθμούς από την ΑΕΚ και στους 5 β. από την κορυφή, ενώ βέβαια κράτησε πιο... ζωντανό και τον ΠΑΟΚ, που με το -7 από την πρώτη θέση, αλλά και πολύ αποτελεσματικού στα ντέρμπι, έχει κάθε δικαίωμα να θεωρείται διεκδικητής του πρωταθλήματος.

Όσο για τον MVP της Super League σε αυτές τις 26 αγωνιστικές; Ας δούμε τους παίκτες που ξεχώρισαν, εστιάζοντας προφανώς στους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας, που τυχαίνει να είναι και οι Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35