Νέο Κia EV9: Ηλεκτροκίνητο SUV με τη θαλπωρή ενός καθιστικού

Νέο Κia EV9: Ηλεκτροκίνητο SUV με τη θαλπωρή ενός καθιστικού

Το μεγαλύτερο SUV της Kia ξεχωρίζει με τον τολμηρό σχεδιασμό του και τα περιστρεφόμενα καθίσματα του επταθέσιου σαλονιού, που το μετατρέπουν σε κανονικό καθιστικό.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Κia SUV EV9 προκάλεσε θετικά σχόλια, επειδή το μοντέλο παραγωγής υιοθετεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τα φουτουριστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου, που είχε παρουσιάσει η κορεάτικη μάρκα τον Νοέμβριο του 2021.

Η σχεδόν πεντάμετρη ναυαρχίδα των ηλεκτροκίνητων SUV της Κia με μήκος μεταξόνιου γύρω στα 3,10 μ. θα είναι σε θέση να μεταφέρει έως επτά επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων, θα κυκλοφορήσει σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδοχές και με ηλεκτροκινητήρες, που θα αποδίδουν πιθανότατα μεταξύ 150 και 300 kW.

Η ναυαρχίδα των SUV της Kia θα κυκλοφορήσει το 2024

Τονίζουμε τη λέξη «πιθανότατα», επειδή οι Κορεάτες θα δώσουν στα τέλη του μήνα περισσότερες λεπτομέρειες τεχνικής φύσης για το νέο Kia EV9, το οποίο θα λανσαριστεί τον επόμενο χρόνο στην αγορά.

Έτσι δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τις χωρητικότητες των μπαταριών του και τις αυτονομίες του εντυπωσιακού SUV, οι οποίες ενδέχεται να αγγίζουν ακόμη και τα 540 χιλιόμετρα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35