Επίσκεψη των «ΔΕΣΜΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ» & των «AHEPA HJ-09 THEMISTOKLIS PEIRAIUS», στους άστεγους του λιμανιού του Πειραιά.

Επίσκεψη των «ΔΕΣΜΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ» & των «AHEPA HJ-09 THEMISTOKLIS PEIRAIUS», στους άστεγους του λιμανιού του Πειραιά.

Κλιμάκιο των «ΔΕΣΜΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ», υπό τον Πρόεδρο του Δημήτρη Βασιλείου και αντίστοιχο κλιμάκιο των «AHEPA HJ-09 THEMISTOKLIS PEIRAIUS», μεγάλων χορηγών των Δεσμών Αλληλεγγύης, υπό τον πρόεδρο του Κυριάκο Σπανόπουλο, επισκέφθηκαν για μια ακόμη φορά τους άστεγους του Πειραιά, για να τους μοιράσουν τρόφιμα, κουβέρτες, είδη ένδυσης και 50 ζεύγη υποδημάτων προσφορά των AHEPA.

Ο Γιάννης Βεντούρης, φύλακας άγγελος των αστέγων και μόνιμος σύνδεσμος των «ΔΕΣΜΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ», τους οδήγησε στις προβλήτες του λιμένα Πειραιά, εκεί όπου οι άστεγοι… «στεγάζονται» και έμειναν αρκετή ώρα μαζί τους.

 

πετρ

 

«Τους αφήναμε να μας μιλάνε, γιατί γρήγορα διαπιστώσαμε ότι είναι καλύτερα εκείνοι να μιλούν και εμείς να τους ακούμε, από το να ψάχνουμε  εκείνα τα κούφια λόγια τής παρηγοριάς. Όλοι τους αντιμετωπίζουν την σκληρή πραγματικότητα τους, πασχίζοντας για  επιβίωση με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη, με μερικούς δυστυχώς να έχουν παραδοθεί σ’ αυτή την καθημερινότητα, έχοντας χάσει κάθε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ήταν άλλη μια φορά, πού ενώ εμείς πήγαμε  να δώσουμε,  πήραμε πολύ περισσότερα, απ’ τον πλούσιο κόσμο που κρύβει μέσα του κάθε άστεγος», μας είπαν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι των κλιμακίων.

Στην αποστολή αυτή στο λιμάνι του Πειραιά συμμετείχαν εκτός των προαναφερθέντων για τους «ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ» οι: Ντίνα Μανωλοπούλου (Αντιπρόεδρος), Σταύρος Παπαϊωάννου, Παναγιώτης Πετράκης, Κώστας Μικελέτης, και από  την «AHEPA HJ-09 THEMISTOKLIS PEIRAIUS», ο Κώστας Παπανικολάου (Γραμματέας).

Επίσης, παρών ήταν και ο Αντιπρόεδρος φιλανθρωπίας AHEPA DISTRICT 25 Αργύριος Τσουνάκης.      



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35