Το Υπουργείο Πολιτισμού πρότεινε ο Σαμαράς στον Σταύρο Θεοδωράκη!!!


Ακολουθώντας την πρόταση του Ε. Βενιζέλου για άνοιγμα στους παρακείμενους πολιτικούς χώρους και δη, τα πρωτοεμφανιζόμενα κόμματα, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, έκανε πρόταση στον Σταύρο Θεοδωράκη να είναι ο επόμενος Υπουργός Πολιτισμού...



Η συμβολή του στην τέχνη μέσω των εκπομπών του στην τηλεόραση αλλά και γενικότερα στην πνευματική ζωή του τόπου, ήταν από τους κυριότερους λόγους, οι οποίοι οδήγησαν τον Σαμαρά να πάρει αυτή την απόφαση.

Θέλει εκτός των άλλων στη νέα κυβέρνηση που θα φτιαχτεί, μετά τον ανασχηματισμό, να δημιουργήσει την αίσθηση της μεγαλύτερης αποδοχής και ως εκ τούτου η άντληση προσώπων για τη στελέχωσή της πρέπει να γίνει από όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους.

Εκτός του Σταύρου Θεοδωράκη για το Υπουργείο Πολιτισμού, πρόταση έχει γίνει και στον Ψαριανό για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, αλλά ο Γρηγόρης δεν έχει συνέλθει ακόμα από το 1,2% και δεν έχει καθαρό μυαλό να πάρει αποφάσεις.


Θετικός όμως δείχνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, όσον αφορά στην πρόταση που του έγινε. Γνωρίζει φυσικά, πως όποιος γίνεται Υπουργός Πολιτισμού, αργά ή γρήγορα γίνεται είτε πρωθυπουργός είτε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, θέσεις που είχε βάλει στο μάτι ο Σταύρος από πολύ νωρίς. Η οριστική απάντηση θα δοθεί από τον γνωστό τηλε-πολιτικό σταρ τις επόμενες ημέρες.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35