Ποιοι διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί είναι στα αζήτητα... νεκροταφείων;


Οι υπεύθυνοι των κοιμητηρίων αναζητούν συγγενείς των ηθοποιών προκειμένου να φροντίσουν για την εκταφή τους και δεν βρίσκουν κανένα...


Στα αζήτητα λοιπόν βρίσκονται πολλοί μεγάλοι και διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί, όπως η Σαπφώ Νοταρά, η Ζωζώ Νταλμάς, η Φωφώ Λουκά και ο Δημήτρης Ποταμίτης.

«Εδώ και πολλά χρόνια αναζητούμε κάποιον ενδιαφερόμενο για την εκταφή του Δημήτρη Ποταμίτη και δεν μπορούμε να βρούμε κανέναν» δηλώνει υπάλληλος του νεκροταφείου Ζωγράφου στην εφημερίδα Espresso και συνεχίζει «ο άνθρωπος είχε ταφεί στο νεκροταφείο μας τιμής ένεκεν στις 28 Φεβρουαρίου του 2003 σε τάφο που παραχωρήθηκε δωρεάν για πέντε χρόνια γεγονός που σημαίνει ότι έπρεπε να γίνει η εκταφή του την ίδια ημερομηνία το 2008. Τελικά αναγκαστήκαμε να την κάνουμε στις 24 Δεκεμβρίου 2013 αλλά επειδή η κατάσταση του σώματός του δεν το επέτρεπε αποφασίσαμε να την αφήσουμε για ένα χρόνο ακόμα».


Οι υπάλληλοι σύμφωνα με το δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας έχουν απευθυνθεί ακόμα και στην κυπριακή πρεσβεία, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Δεν έχει βρεθεί κάποιος συγγενής προκειμένου να παραλάβει τα οστά και εν συνεχεία να φροντίσει να φυλαχθούν σε οστεοφυλάκιο. Μάλιστα, τα οφειλόμενα για τον Δημήτρη Ποταμίτη που παραμένει θαμμένος για πέντε και πλέον χρόνια είναι 4000 ευρώ! (Espresso)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35