Ο Στουρνάρας... πήρε το νόμπελ οικονομίας!!!


Ε, ναι! Πήρε το «νόμπελ» οικονομίας και μας κουνάει μαντίλι... Ο Στουρνάρας πλέον και με βούλα είναι ο νούμερο ένας οικονομικός εγκέφαλος που έβγαλε τούτη η χώρα. Είναι ο άνθρωπος που με τις ιδέες του και τα τερτίπια του, μας έδωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το δικαίωμα...


να ανασάνουμε, άσχετα αν εμείς οι στόκοι, οι εγκεφαλικά ανάπηροι, δεν το έχουμε πάρει μυρουδιά ακόμη και ψάχνουμε για φαγητό στα σκουπίδια, φοράμε μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής στον ύπνο μας  για να ζεστάνουμε το κοκαλάκι μας και κρυβόμαστε για να μη μας συλλάβουν για χρέη!


Αυτός λοιπόν ο άγιος άνθρωπος, το «τέρας» της οικονομίας όπως τον αποκαλούν οι παγκόσμιοι αστέρες της αγοράς, δεν δίστασε να μας αποκαλύψει (βλ. Εκπομπή Χατζηνικολάου), ότι επενδυτές χαράματα χτυπάνε την πόρτα του σπιτιού του για να του ζητήσουν μια «χάρη», πλήθος κόσμου σε κάθε έξοδό του τον σταματά και του σφίγγει με ικανοποίηση το χέρι, ήδη η εκκλησία σκέφτεται να τον αγιοποιήσει, η γυναίκα του τον παρακαλεί γονατιστή να της δώσει λίγη σημασία και εκεί που πραγματικά αισθάνεσαι το μεγαλείο της ψυχής του είναι όταν με το χέρι στην καρδιά σου δηλώνει ότι ξέρει πως είναι να ζεις με πεντακόσια ευρώ... και να μην έχεις στον ήλιο μοίρα!!!


Άξιος, άξιος...



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35