Άννα Χαραλαμπάκη: Η αγρότισσα που καλλιεργεί βότανα τώρα πουλά και στο Ιντέρνετ...



H πρώτη παιδική ανάμνηση της από τα Κρητικά βότανα είναι οι τα αρώματα που γέμιζαν τον χώρο όταν η γιαγιά και ο παππούς της τα έβαζαν σε τσουβάλια για...


να τα στείλουν στην Αθήνα. Η ανάμνηση αυτή την «κυνήγησε» σε όλη της τη ζωή και πριν από 20 χρόνια έκανε τα βότανα επάγγελμα. Με τις παιδικές μνήμες και τις γνώσεις που μάζευε «κουβέντα- κουβέντα» από τους μεγαλύτερους και από τα βιβλία που διάβαζε για τις θεραπευτικές ιδιότητας των βοτάνων.


Ο λόγος για την αγρότισσα από τη Λαγούτα Άννα Χαλαμπαλάκη- Τσατσάκη που θα τη βρείτε στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου αλλά τελευταία και στο Ιντερνέτ. Όπως η ίδια λέει ασχολείται με ένα αντικείμενο που το .. λατρεύει και παράλληλα βοηθά και στην ενίσχυση του οικογενειακού της εισοδήματος. Κάθε μέρα μαθαίνει περισσότερα καθώς οι πελάτες της –πολλοί από αυτούς για είκοσι ολόκληρα χρόνια- τις φέρνουν κάθε τόσο και μια νέα πληροφορία.

Τα βότανα τα καλλιεργεί μόνη της και τελευταία με τη βοήθεια του γιου της που δείχνει να «κληρονόμησε» από τη μητέρα του την … αδυναμία για τα βότανα.
Αν νομίζετε ότι οι πελάτες της είναι μόνο ηλικιωμένοι, τότε κάνετε λάθος. Καθημερινά – όπως ανέφερε στο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ- η κυρία Άννα την επισκέπτονται νέα παιδιά που γνωρίζουν ότι οι χημικές ουσίες και ζητούν βότανα για να αντιμετωπίσουν μικρά και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η κυρία Άννα δεν πουλά μόνο τα αμιγή βότανα της Κρητικής φύσης. Προχώρησε ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας με προσμίξεις ειδικά βότανα που βοηθούν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Τα βότανα που ζητούν οι πελάτες είναι τα κλασικά με τα γνωστά Κρητικά δίκταμο, μαντζουράνα και φασκομηλιά να είναι ένα βήμα μπροστά.
Την Άννα Χαλαμπαλάκη μπορεί να γνωρίσει κάποιος καλύτερα μέσα από την ιστοσελίδα της. Στο σχετικό βιογραφικό αναφέρει: «Η Χαλαμπαλάκη-Τσατσάκη Άννα ασχολείται με την καλλιέργεια βοτάνων εδώ και πολλά χρόνια. Τα προϊόντα της είναι άριστης ποιότητας και καλλιεργούνται στην περιοχή Λαγούτα του Ηρακλείου Κρήτης. Με έδρα κατοικίας της το Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτει επίσης πάγκο στην Λαϊκή Αγορά Ηρακλείου κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Τα βότανα, ως γνωστόν, φημίζονται για τις θεραπευτικές και ευεργετικές τους ικανότητες και όχι μόνο. H Άννα αγαπώντας την δουλειά της με όρεξη και μεράκι συντελεί στο γεγονός αυτό, καλλιεργώντας βότανα που προσφέρουν αδυνάτισμα, καταπολεμούν την χοληστερίνη και την πίεση, είναι αφροδισιακά, είναι ενάντια στις πέτρες στα νεφρά καθώς και παίρνουν μέρος σε άλλες τόσες θεραπευτικές ιδιότητες που βοηθούν στα πάντα.

Στην ιστοσελίδα της αυτή, θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για όλα τις τα προϊόντα καθώς και για την χρήση τους. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε επίσης, να επικοινωνήσετε με την Άννα για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και για παραγγελίες».
Εκεί ο αναγνώστης μπορεί να βρει πληροφορίες για το κάθε βότανο ξεχωριστά αλλά και να ενημερωθεί για το κάθε βότανο ξεχωριστά αλλά και να το παραγγείλει… (ekriktiko)






Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35