Σοκ από την αυτοκτονία της νοσοκόμας...



Σοκ στην δυτική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της νοσοκόμας-θύματος της φάρσας των δύο Αυστραλών δημοσιογράφων που όπως μεταδίδουν...


τηλεοπτικά δίκτυα, ζήτησαν συγνώμη.


Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το SkyNews, η νοσοκόμα που εργαζόταν στο ιδιωτικό νοσοκομείο, «King Edward VII», στο οποίο νοσηλεύτηκε η Kate Middleton, και σήκωσε το τηλέφωνο στην φάρσα των δυο παραγωγών, βρέθηκε νεκρή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Στο σημείο έσπευσαν δυο ασθενοφόρα, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την γυναίκα στη ζωή.

Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο «King Edward VII», στο οποίο εργαζόταν η νοσοκόμα- θύμα της φάρσας των δυο Αυστραλών παραγωγών, που έδωσε τέλος στη ζωή της.

«Η Jacintha Saldanha εργαζόταν για περισσότερα από τέσσερα χρόνια στο νοσοκομείο. Ήταν μία εξαιρετική νοσοκόμα και αγαπητή στους συναδέλφους της», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Τη «βαθιά θλίψη» τους εξέφρασαν ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton, για τον θάνατο της νοσοκόμας που εργαζόταν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε αυτή την εβδομάδα η Κέιτ εξαιτίας της έντονης ναυτίας που αντιμετώπιζε λόγω της εγκυμοσύνης της.

«Οι Υψηλότητές τους δέχθηκαν την εξαιρετική περιποίηση όλων στο νοσοκομείο King Edward VII και οι σκέψεις και οι προσευχές τους είναι με την οικογένεια της Jacintha Saldanha, τους φίλους και τους συναδέλφους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του πρίγκιπα William.

Οι δύο παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού 2Day FM του Σίδνεϊ, οι οποίοι τηλεφώνησαν την Τρίτη στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η δούκισσα του Κέμπριτζ προσποιούμενοι ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος, θα παραμείνουν εκτός αέρα "μέχρι νεωτέρας," μετά το θάνατο της νοσοκόμας η οποία είχε απαντήσει στο τηλεφώνημα-φάρσα που έκαναν, ανακοίνωσε σήμερα ο εργοδότης τους. 

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αυστραλίας εξέφρασε "τη βαθειά του λύπη για την τραγωδία με το θάνατο της νοσηλεύτριας Τζασίντα Σαλντάνχα του νοσοκομείου Κινγκ Έντουαρντ VII" και εξέφρασε "τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της και σε όλους αυτούς που επηρέασε αυτό το γεγονός σε όλον τον κόσμο".

Οι παραγωγοί Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν "βρίσκονται και οι δύο σε κατάσταση σοκ" μετά το θάνατο της νοσηλεύτριας, πρόσθεσε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν γράψει αγανακτισμένα μηνύματα στην σελίδα στο Facebook του 2Day FM, ενώ μια αίτηση με την οποία ζητείται η απόλυση των δύο παραγωγών για "βεβαρημένη κακή συμπεριφορά" έχει υπογραφεί από περισσότερους από 1.300 ανθρώπους… (enikos)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35