Συνέλαβαν το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη


Συνελήφθη το απόγευμα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του στον εισαγγελέα, για πλαστογραφία και συκοφαντική δυσφήμηση, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.



Η μήνυση αφορά στη δημοσίευση, στο blog fimotro, εγγράφου, σύμφωνα με το οποίο φέρεται ότι ο  Βαξεβάνης είχε πάρει χρήματα από την ΕΥΠ.

Σημειώνεται, ότι με ανακοίνωσή της η ΕΥΠ διέψευσε τη γνησιότητα του εγγράφου και του ισχυρισμούς της ανάρτησης του blog.

Ο Παπαγιάννης θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο το πρωί της Δευτέρας από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία εκδίκασης. Έως τη Δευτέρα θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ. Εναντίον του Παπαγιάννη ο Βαξεβάνης αναμένεται να καταθέσει και αγωγή.

Στο koutipandoras.gr, του Κώστα Βαξεβάνη, αναφέρεται: «Ο Παπαγιάννης όχι μόνο δεν τήρησε βασικούς κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας προκειμένου να διασταυρώσει τη γνησιότητα της πληροφορίας αλλά σκόπιμα δημοσίευσε το εν λόγω πλαστό έγγραφο με πρόφαση τους προβληματισμούς για τη γνησιότητα του. Με αυτό τον τρόπο διέσπειρε ψευδείς εντυπώσεις και συκοφαντίες»… (blog)


Ο ρουφιάνος




Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35