Μια συνήθεια στο πλύσιμο που κάνουνε...
οι περισσότεροι από εμάς καταστρέφει το τηγάνι χωρίς καν να το αντιληφθούμε. Και είναι η πιο συνηθισμένη και απλή, όταν βάζουμε μετά από το μαγείρεμα το τηγάνι κάτω από την βρύση και αφήνουμε να πέσει μεγάλη ποσότητα κρύου νερού για να καθαρίσει.Με αυτό τον τρόπο το μέταλλο συστέλλεται απότομα με αποτέλεσμα το τηγάνι να σκεβρώσει και να μην εφαρμόζει σωστά στις εστίες προκαλώντας απώλεια ενέργεια και ανομοιομορφία στο τηγάνισμα.
Πως όμως μπορούμε να καθαρίσουμε αποτελεσματικά ένα τηγάνι, σύμφωνα με το e-radio.gr;
Οι λύσεις είναι δύο...
Ή θα ρίξετε ξεστό νερό στο τηγάνι και θα περιμένετε να κρυώσει για να το πλύνετε ή θα χρησιμοποιείστε αλάτι και μισό λεμόνι όπως θα δείτε στο παρακάτω video με ένα από τα καλύτερα life hacks για καθάρισμα.
https://rumble.com/v3h8pz-one-cleaning-kitchen-hack-with-lemon.html