«Ώρα να λάμψεις»… στο γραφείο της Κάλλης



Υπάρχουν βιβλία για ομορφιά,  βιβλία για τη διατροφή...

βιβλία για την οικολογία, άλλα µε συνταγές μαγειρικής και κάποια για το νοικοκυριό. Ακόμα, υπάρχουν βιβλία που δίνουν συμβουλές για µια καλή ζωή, μιλώντας µε όρους φιλοσοφίας ή  του πιο σύγχρονου life coaching.



Το βιβλίο «Ώρα να λάμψεις» είναι ένα βιβλίο με συμβουλές, μυστικά και συνταγές για υγεία, ομορφιά και θετική στάση ζωής της Μαρία – Μαρίνα Σεραφειμίδου από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.


Είναι ένα βιβλίο διαφορετικό από τα συνηθισμένα εγχειρίδια ομορφιάς, συνταγών κ.λ.π  Μες στις σελίδες του κρύβει µια ολόκληρη φιλοσοφία... στην πράξη!


Είναι μια ολιστική προσέγγιση του ευ ζην με εφαρμόσιμες λύσεις. Περιέχει πρακτικές συμβουλές για να αποκτήσετε ενέργεια, υγεία, ομορφιά και παράλληλα να φροντίζετε το σπίτι σας και το περιβάλλον.


Σπιτικές συνταγές μαγειρικής, ομορφιάς, φυσικών φαρμάκων και καθαριστικών δίχως χημικές ουσίες. Περιλαμβάνει tips και μεθόδους για σοφή αξιοποίηση πρώτων υλών και εξοικονόμηση χρημάτων.


«Λάμψτε, μαγειρέψτε, ζήστε αλά Μαρίνα!» Πρακτικές συμβουλές και σπιτικές συνταγές για να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που θα κάνει καλό στο σώμα, στο δέρμα, στην εμφάνιση, στην υγεία, στην τσέπη, στο σπίτι σας και στον πλανήτη!


Από το τι πρέπει να τρώτε για να αποτοξινώνετε τον οργανισμό σας –µε προτεινόμενες συνταγές– έως ποιο υλικό της κουζίνας σας μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες, να αντιμετωπίσει την ακμή ή να αφαιρέσει έναν λεκέ από το χαλί!


Συντροφιά μας σ’ αυτό τα βιβλίο «Πολυμήχανα» υλικά που τα παίρνουμε από το ντουλάπι της κουζίνας μας και φτιάχνουμε συνταγές ομορφιάς… Γιαούρτι, κανέλλα, ελαιόλαδο, καρπούζι, γάλα, τσάι και άλλα πολλά… μην τα φάτε λουστείτε, πασαλειφθείτε, αναζωογονηθείτε…


Βάλτε «στόχο» και θα πετύχετε το σκοπό σας… Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε τη διατροφή σας. Γιατί ότι τρώμε μας τρώει, μερικές φορές.

Χυμοί, smoothies, μείγματα βοτάνων, σούπες, σαλάτες, γεύματα, ποτά, εύκολες συνταγές αποτοξίνωσης, τόνωσης, απώλεια βάρους και άλλα πολλά μυστικά.


Χειροποίητα μείγματα και συνταγές για να καταπολεμήσετε φυσικά και αγνά τις πιο συνηθισμένες παθήσεις όπως: το κρυολόγημα, τη βραχνάδα, το βήχα, πονοκέφαλο, μελανιές, μυϊκοί πόνοι, τσιμπήματα, κ.α.


Οικονομικές, οικολογικές συνταγές και να φτιάξετε καθαριστικά χωρίς χημικά, μυστικά οργάνωσης, νοικοκυριού και οικιακής οικονομίας!


Και στο τέλος του βιβλίου… γρήγορες απαντήσεις σε καθημερινές γυναικείες απορίες που αφορούν την ομορφιά, την υγεία, την καθημερινότητα, τη σιλουέτα και τη δημιουργική ευζωία.


Ένα βιβλίο για κάθε γυναίκα που σέβεται, αγαπά και εκτιμά τον εαυτό της. Για κάθε γυναίκα που διστάζει να κάνει την αρχή για μια αλλαγή που θα της δώσει τη λάμψη που της λείπει.


Για τη γυναίκα που θέλει γρήγορες, εύκολες, οικονομικές λύσεις σε όλα τα παραπάνω θέματα. Για την κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας, οικονομικής κατάστασης, ψυχολογική διάθεσης, κ.λ.π.


Και ναι σας λέω  «Βουτήξτε» στον υπέροχο, γεμάτο λάμψη, νοστιμιά και φυσικότητα κόσμο της Μαρίας - Μαρίνας Σεραφειμίδου, βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό προς τα έξω και απολαύστε τη νέα, πιο ήρεμη, όμορφη και φυσική ζωή σας τώρα!


Καλλιόπη Γραμμένου

by Aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35