Τίτλοι τέλους για την Neoset!!! Ξηλώνουν τα σήματα με απόφαση δικαστηρίου…


Σε «ξήλωμα” των σημάτων Neoset προχωρούν, το ένα...

μετά το άλλο, τα περίπου 22 καταστήματα που τα χρησιμοποιούν παράνομα, σύμφωνα με την απόφαση 3845/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.


Όπως έχει αποκαλύψει το Capital.gr πίσω από το δίκτυο των 22 καταστημάτων, που αναπτύχθηκαν με την μέθοδο Franchising, βρίσκεται η Furniture New Line ΕΠΕ που ως μητρική και μοναδική μέτοχο έχει την κυπριακή Hazarezo Limited.

Η εφαρμογή της συγκεκριμένης απόφασης έγινε άμεσα εκτελεστή από την 1η Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα τα καταστήματα, που κάνουν χρήση των σημάτων Neoset (επιπλοσυνθέσεις Neoset, Neoset κουζίνα, Skouropoulos, Neoset, Neowood, Νεοκατοικείν και Hotel furniture), να υποχρεώνονται στην αφαίρεσή τους.

«Ξηλώνονται» τα σήματα

Στο πλαίσιο αυτό, τα καταστήματα της Neoset II προχωρούν σε αφαίρεση των σημάτων, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η διαδικασία θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί με την αρωγή της αστυνομίας.

Ορισμένα από τα καταστήματα που κατεβάζουν τις ταμπέλες Νeoset ή κλείνουν, απενεργοποιώντας τους ιστοτόπους τους, βρίσκονται στα Νότια Προάστια της Αθήνας, στο νομό Ηπείρου και στην Πελοπόννησο.


Είναι αξιοσημείωτο ότι οι franchisees δεν κοινοποιούν το λόγο της μετεγκατάστασής τους και της αφαίρεσης των σημάτων Neoset, δηλαδή την ύπαρξη της δικαστικής απόφασης. Ωστόσο, μέχρι πριν από λίγες ημέρες-η απόφαση 3845/2016 έχει γίνει γνωστή από τον Αύγουστο- διαφήμιζαν τα προϊόντα και τις προσφορές τους… (pikosapikos)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35