«Ψυχοκόρες»: Το αίμα τις ενώνει, η μοίρα τις χωρίζει

«Ψυχοκόρες»: Το αίμα τις ενώνει, η μοίρα τις χωρίζει

Η Μαρίκα, η Βασιλική, η Φρόσω και η Δεσποινιώ, 4 ανυπεράσπιστα κορίτσια, αναζητούν μια σανίδα σωτηρίας και αναγκάζονται να πάνε ως ψυχοκόρες σε ξένα ευκατάστατα σπίτια. Ποια είναι, όμως, αυτά τα σπίτια και ποιες οι οικογένειες που θα… «υιοθετήσουν» τις 4 αδερφές; Πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον θα σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τους;

Οι "Ψυχοκόρες", η νέα δραματική σειρά εποχής που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έρχεται τον Σεπτέμβριο αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Με πρωταγωνίστριες τέσσερις αδελφές σε τρεις παράλληλες ιστορίες και φόντο την Αθηναϊκή πρωτεύουσα και την επαρχία της δεκαετίας του 1950, η σειρά θίγει τον απαγορευμένο θεσμό των ψυχοκορών, που μέτρησε γυναίκες-θύματα για δυο ολόκληρες γενιές.

Δεκαετία του ’50. Η φτώχεια αναγκάζει τις τέσσερις αδελφές Πολύζου να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής. Μέσα στα αρχοντικά της αριστοκρατίας και της αστικής ζωής, θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, τον κίνδυνο, τις ίντριγκες και τα μυστικά που θα τις απομακρύνουν όλο και πιο πολύ από την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, να μείνουν για πάντα ενωμένες. Στην προσπάθειά τους να ανταμώσουν ξανά, χειρότεροι εχθροί τους θα σταθούν οι κυρίες του σπιτιού και ο φόβος ότι πίσω από κάθε αντρικό χαμόγελο κρύβεται ο χαμός τους.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35