Σασμός: Θρήνος - Πεθαίνει η γιαγιά Ειρήνη - Πένθος για Μαρίνα και Αργυρώ

Σασμός: Θρήνος - Πεθαίνει η γιαγιά Ειρήνη - Πένθος για Μαρίνα και Αργυρώ

Η Αργυρώ και η Μαρίνα, βλέποντας τη ζωή τους να περνάει από σαράντα κύματα στη σειρά "Σασμός", προσπάθησαν να βρουν την ευτυχία. Η πρώτη στο πρόσωπο του Αστέρη και η δεύτερη στο πλευρό του Αντώνη. Όμως, όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς σύμφωνα με το MyTV, ο θάνατος και ο πόνος θα χτυπήσουν ακόμα μία φορά το σπιτικό τους.

Τα χαστούκια της μοίρας για τις δύο γυναίκες και την οικογένειά τους φαίνεται πως δεν έχουν τέλος, αφού στον τρίτο και τελευταίο κύκλο του επιτυχημένου σίριαλ πρόκειται να χάσουν το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωή τους, τον φύλακα άγγελό τους, τη γιαγιά Ειρήνη. Τη γυναίκα εκείνη που στάθηκε στο πλευρό τους από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής τους και που τις φρόντιζε αδιάκοπα με αγάπη, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο τους κάθε φορά που η καρδιά τους ράγιζε.

Όπως έχουμε δει, η γιαγιά Ειρήνη είναι η ηρωίδα της σειράς που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες «τρικυμίες». Η βεντέτα ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες της στέρησε κάποια από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα βυθίζοντάς την στο πένθος.

Έχασε τον σύζυγο, τον γιο και τον εγγονό της, με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να μη βγάλει ποτέ τα μαύρα από πάνω της. Παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε στη σειρά Σασμός, κάθε φορά που επισκέπτεται τα μνήματα των αγαπημένων της ανθρώπων δίνει στον εαυτό της έναν όρκο. Να μην παραιτηθεί ποτέ από τη ζωή, αντίθετα να παραμείνει δυνατή, στηρίζοντας με όλη της την ψυχή τη Μαρίνα και την Αργυρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35