Σασμός spoiler: Η μυστηριώδης γυναίκα που λυγίζει τον Ανδρέα Βρουλάκη

Σασμός spoiler: Η μυστηριώδης γυναίκα που λυγίζει τον Ανδρέα Βρουλάκη

Ο Ανδρέας Βρουλάκης επέστρεψε στην Άνω Ποριά για καταστροφές, αλλά θα ερωτευτεί παράφορα στη σειρά Σασμός.

Στη σειρά Σασμός ακόμη και οι σκληροί άνδρες μπορούν να λυγίσουν και αιτία γι' αυτό θα είναι μια γυναίκα από τα πρώτα επεισόδια που θα δουν οι τηλεθεατές.

Στον Σασμό, η επιστροφή του Ανδρέα Βρουλάκη θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων μας. Είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη βεντέτα με τους Σταματάκηδες τους οποίους θεωρεί αιώνιους εχθρούς. Και δεν κάνει βήμα πίσω. Ακόμη κι αν προσπαθούν να τον πείσουν για το αντίθετο όλοι οι συγγενείς του, με αφορμή τον μεγάλο έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς.

Ο Ανδρέας Βρουλάκης είναι ο απόλυτος κακός στη σειρά του Alpha. Ένας ρόλος που φαίνεται πολύ οικείος για τον Βασίλη Μπισμπίκη που εισβάλλει με πολύ άγριες διαθέσεις στο σίριαλ.

Όμως, όπως κάθε άνδρας, ακόμη και τόσο σκληρός όσο ο Ανδρέας έχει και το αδύνατο σημείο του. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά μια γυναίκα.

Όλα ξεκινούν από το άνοιγμα της διαθήκης του Ευθύμη Φαρμάκη, με όσα αναγράφονται εκεί να ξαφνιάζουν άπαντες.

Ο Φαρμάκης έχει αφήσει ένα πολύ μεγάλο μέρος της περιουσίας του στην Στέλλα γεγονός που τους αφήνει όλους με ανοικτό το στόμα. Ακόμη και την αδελφή του, Εύα. Η τελευταία μάλιστα γι' αυτό τον λόγο θα παρατείνει την παραμονή της στο χωριό ούτως ώστε να εξακριβώσει τι συμβαίνει με τη Στέλλα και γιατί της άφησε τόσο μεγάλη περιουσία ο Ευθύμης.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35