Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αμαλία δείχνει το αδίστακτο πρόσωπό της στους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αμαλία δείχνει το αδίστακτο πρόσωπό της στους Βρεττάκους

Οι μέρες της σεμνής και υπομονετικής Αμαλίας τελείωσαν στη Γη της Ελιάς…

Ένας έρωτας, μια πρόταση γάμου και μεγάλες ανατροπές έρχονται στον τρίτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς. Το σίριαλ του Mega ξεκινά πολύ δυνατά προκειμένου να κάνει εκτόξευση στην τηλεθέαση της νέας σεζόν.

Η Γη της Ελιάς μας έχει συνηθίσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Είναι και το ατού της ομάδας του Ανδρέα Γεωργίου που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι και τώρα κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει.

Ακόμη και στην πανίσχυρη οικογένειας των Βρεττάκων. Πόσο μάλλον όταν εμπλέκεται και μια πανούργα γυναίκα η οποία ετοιμάζεται να γίνει μέλος της οικογένειας με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Γιατί μια γραμματέας να γίνει κυρία Βρεττάκου δεν είναι το πιο σύνηθες αλλά και καθόλου εύκολα διαχειρίσιμο. Από όλους.

Η σχέση Ισίδωρου και Αμαλίας μπαίνει πλέον σε νέες βάσεις τη σεζόν που έρχεται. Και θα μετατρέψει εκείνη από μια απλή γραμματέα σε ένα αδίστακτο αφεντικό.

Ο Ισίδωρος δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του για την Αμαλία. Μάλιστα, επιφυλάσσει ένα ταξίδι έκπληξη στην αγαπημένη του το οποίο και θα ολοκληρωθεί με πρόταση γάμου. Μια πρόταση που θα ξαφνιάσει πολλούς, όχι όμως και την Αμαλία που την περίμενε για να μπει στην πανίσχυρη οικογένεια.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35