Το Mega ποντάρει στην μυθοπλασία...

Το Mega ποντάρει στην μυθοπλασία...

Οι νέες σειρές, τα γυρίσματα και τα λαμπερά καστ…

Το Mega έχει μια από τις πλέον ισχυρές ταινιοθήκες και επενδύει εκ νέου στην μυθοπλασία. Οι σειρές, που έχουν ανακοινωθεί, είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Μία από αυτές είναι το «Famagusta», μία ιστορία ζωής.

Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, οι Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου, το τρίδυμο των επιτυχιών, θα φέρουν στις οθόνες μία σειρά 24 επεισοδίων, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, με επίκεντρο ένα story αγάπης που θα μας συγκινήσει. Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων χάνει, την ημέρα της εισβολής, το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, αφήνοντας μαζί και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους. Εκείνος είναι υποχρεωμένος να πολεμήσει και εκείνη μένει πίσω. Η αγάπη τους όμως είναι τόσο δυνατή που θα αντέξει πόλεμο και απώλεια. Οι δυο τους θα δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια και θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με τρία παιδιά. Ομως, δεν θα ξεχάσουν ποτέ εκείνο το μωρό, που όσες δεκαετίες και αν περάσουν η απώλειά του θα παραμένει πάντα ένα «αγκάθι» στη ζωή τους. Ενα βρέφος που κατάφερέ μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας, που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή παράλληλα με αυτή της οικογένειας που δεν είχε ποτέ νέα του. Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται στην Κύπρο, στην Αθήνα και το Λονδίνο. Οσον αφορά στο πρωταγωνιστικό καστ, οι Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντπ, Ανδρέας Γεωργίου και Γιώργος Ζένιος είναι μερικοί μόνο από τους καταξιωμένους ηθοποιούς που θα αναλάβουν τους κεντρικούς ρόλους.

Μία ακόμη σειρά που θα προβληθεί του χρόνου είναι το «Milky Way».

Ο Βασίλης Κεκάτος, ο σκηνοθέτης που βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα ταινίας μικρού μήκους στις Κάννες, υπογράφει τη νέα μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων. Πρόκειται για την ιστορία μίας έφηβης, η οποία αντιτίθεται σε αυτό που ο περίγυρός της προσπαθεί να της επιβάλει ως σωστό και ηθικό, για να βρει τελικά τον δικό της δρόμο στη ζωή, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης. Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς. Μέχρι που στη ζωή της εμφανίζεται ο Τζο, ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις που θα φέρει τη Μαρία αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη μεγάλη επιτυχία «Σασμός», καθώς υπογράφει το ομώνυμο βιβλίο. Τη νέα χρονιά ένα ακόμη «δημιούργημά» του, «Το ναυάγιο», παίρνει «σάρκα και οστά» στο MEGA μέσα από μία μεγάλη παραγωγή.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35