Ψητοπωλείο ο Πλάτανος: Μια στάση πάνω στο λόφο, για να απολαύσεις τις μοναδικές του γεύσεις

Ψητοπωλείο ο Πλάτανος: Μια στάση πάνω στο λόφο, για να απολαύσεις τις μοναδικές του γεύσεις

Ήταν η χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα το 2004, όταν ο Βασίλης πήρε στα χέρια του τις τύχες του πιο γνωστού ψητοπωλείου στο Ηράκλειο Αττικής, στην κορυφή του Πράσινου Λόφου, έναντι του Ιερού Ναού της Παναγίτσας και μαζί με την «ομάδα» τουμια «ομάδα» πραγματικά μοναδική, άρτια εκπαιδευμένη και γεμάτη διάθεση στο να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτημέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το απογείωσε.

11πλατ

Το άψογο σέρβις, η ευγένεια, η καλοσύνη και το πλούσιο μενού… από τότε μέχρι σήμερα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που δικαιολογημένα το έχουν τοποθετήσει στο πιο ψηλό «βάθρο» της γαστρονομικής απόλαυσης.

Πριν λίγες ημέρες και έχοντας κάνει ανακαίνιση στο χώρο, δίνοντας άλλο χρώμα τόσο στην «αυλή», όσο και στο εσωτερικό του καταστήματος, άνοιξε εκ νέου την πόρτα του σε κάθε επισκέπτη που αναζητά μια ήσυχη, όμορφη, πράσινη γωνιά, μακριά από το θόρυβο της πόλης, να απολαύσει το φαγητό του και να πιεί τη μπύρα, το κρασί, το αναψυκτικό του.

 

1πλατ

 

Ο πλούσιος κατάλογός του, με τις πολλές επιλογές και τους «έξυπνους» συνδυασμούς, σου επιτρέπει να γευτείς όσες περισσότερες γεύσεις επιθυμείς… κάνοντας αρχή από τα ορεκτικά, δοκιμάστε το σαγανάκι κεφαλοτύρι, τα ψητά λαχανικά, βάλτε τη σαλάτα στο γεύμα σας, με αυτή του «Πλάτανος», της «Ευτυχίας» και με «Κατίκι», να συγκεντρώνουν ένα μεγάλο ποσοστό στις επιλογές και αν θέλετε γευτείτε τα σπέσιαλ club sandwich και τις σκεπαστές του.

 PLATANOS1

 

Όσο για το σουβλάκι, εδώ πραγματικά… όρεξη να έχεις να τρως, καθώς το χοιρινό του είναι ασύγκριτο, το κοτόπουλο καλαμάκι (μπούτι ή στήθος) εντυπωσιάζει σε γεύση και ποιότητα, αλλά δεν υπάρχουν και λόγια να περιγράψεις το καλαμάκι κοτομπέϊκον, το μπιφτέκι, το κεμπάπ, τα μπριζολάκια, την πανσέτα κ.α.

Βέβαια, υπάρχουν και τα τυλιχτά με την αφράτη και αλάδωτη πίτα και οι ποικιλίες κρεάτων, ιδανικές για παρέες που θέλουν να τα γευτούν όλα…

Μπείτε στη σελίδα του https://oplatanos.com/ και δείτε το πλούσιο μενού του, τις ειδικές προσφορές του, αλλά και τις ώρες λειτουργίας.

 

πλατ

 

Απολαύστε από το μεσημέρι έως το βράδυ τις αυθεντικές χειροποίητες δημιουργίες του και νιώστε το αεράκι να σας συντροφεύει κάτω από τη δροσερή σκιά του πλάτανου που δεσπόζει στην αυλή του.

Εκτός των άλλων, αναλαμβάνει και καλύπτει κάθε κοινωνική εκδήλωση που εσείς επιθυμείτε, εκεί ή στο δικό σας χώρο.

…η κάθε παραγγελία σας μόλις 5′ από τη πόρτα σας

Ψητοπωλείο ο Πλάτανος: https://www.facebook.com/platanossss

 

logo πλατανος

 

ΕΥΤΥΧΙΑΣ 28, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τηλ.: 2102845534, (What’s up): 6986305771

Παύλος Ανδριάς



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35