Ηφαιστία: Το μεζεδοπωλείο της παρέας, το στέκι των φίλων

Ηφαιστία: Το μεζεδοπωλείο της παρέας, το στέκι των φίλων

4ΗΦΑΙΣΤΙΑ

Κάποιοι το αποκαλούν «στέκι», κάποιοι άλλοι λένε πως με μια φορά δεν μπορείς να τ’ απολαύσεις όλα, και έτσι, εδώ και χρόνια η «Ηφαιστία» γράφει τη δική της ιστορία με πρωταγωνιστές τις γεύσεις, τους ανθρώπους και φυσικά τους δημιουργούς της.

Η «Ηφαιστία», αντλώντας το όνομά της από την Αρχαία Ελλάδα και την εποχή του Κλεισθένη, τότε που το Ηράκλειο Αττικής έκανε χρήση αυτού του ονόματος, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα με την ευγένεια και το σέρβις του, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ο Γιώργος, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό της Ηφαιστίας και έχοντας στην κουζίνα την κυρία Φωτεινή, κάθε μέρα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, προσφέρει στους «πελάτες» του ξεχωριστές νοστιμιές…

 

6ΗΦΑΙΣΤΙΑ

 

Μαγειρεύοντας τα πάντα με γνήσιο παρθένο ελαιόλαδο, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί το μεσημέρι να προμηθευτεί τα «πιάτα ημέρας», αρκεί να κάνει ένα τηλεφώνημα.

Και όταν βραδιάσει και αποφασίσεις να επισκεφτείς την «Ηφαιστία» μόνος ή με παρέα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα φύγετε εντυπωσιασμένοι, αρκεί να έχετε κάνει κράτηση για τραπέζι, καθώς  τηρείτε αυστηρά το Πρωτόκολλο για τη λειτουργία των χώρων εστίασης.

Κάνοντας αρχή στο μενού με τις σαλάτες, αξίζει να σας αναφέρουμε πως ανάμεσα στις προτάσεις του καταστήματος, ξεχωρίζουν η  «Ηφαιστία» και τα «Χόρτα χαλούμι», πρόκληση αποτελούν οι φρέσκιες τηγανιτές πατάτες με καπνιστή πάπρικα ή με τυρί, το «Παστουρμαδοπιτάρι», η «Φάβα παντρεμένη» και το «Μιλφέϊγ λαχανικών».

 

5ΗΦΑΙΣΤΙΑ

 

Ακολουθούν οι μεζέδες με τα πλούσια πιάτα: «ΧΙΟΥΝΚΙΑΡ», μια πολίτικη συνταγή με μοσχάρι, το «ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ», η «ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ», οι «ΟΥΖΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ» κ.α.

Βέβαια όταν μιλάμε για το κυρίως πιάτο, εκεί τα λόγια περιττεύουν, καθώς τα «θέλω»… διαφέρουν. Πάντως μια «MIX GRILL ΗΦΑΙΣΤΙΑ» μικρή ή μεγάλη, θα ήταν ιδανική ν’ ανοίξει ή να κλείσει το «τραπέζι» σας, απολαμβάνοντας παράλληλα την κουβέντα σας, συντροφιά με το ποτό σας.  

Τα τσουγκρίσματα των ποτηριών ηχούν μέσα στο όμορφο καταπράσινο πάρκο που υπάρχει δίπλα, με τη δροσιά και τα αρώματα των λουλουδιών να συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης.

 

1ΗΦΑΙΣΤΙΑ

 

Θυμηθείτε πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και κάνετε κράτηση, πριν επισκεφτείτε την «Ηφαιστία»

https://www.facebook.com/%CE%97%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1-562816823818685/about/?ref=page_internal

ΗΛΕΚΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 9, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΛ: 210 2838871

Παύλος Ανδριάς 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35