Coffeat Point: Πάμε στο Φίλωνα για καφέ…

Coffeat Point: Πάμε στο Φίλωνα για καφέ…

3φ

 

Είναι ίσως η πιο συχνή ατάκα που ακούγεται στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, όταν η κουβέντα γυρίζει… στο που θα πάμε να πιούμε καφέ, να απολαύσουμε το ποτό ή ακόμα και τώρα που μύρισε καλοκαίρι, να πιούμε μια δροσερή μπύρα.

Εκεί λοιπόν στην συμβολή των οδών Αγ. Λαύρας 2 & Σαρανταπόρου, εδώ και χρόνια, το Coffeat Point αποτελεί σημείο συνάντησης, αλλά και σημείο αναφοράς… καθώς προσφέρει τον καλύτερο καφέ της πόλης, μέσα σε έναν φιλόξενο χώρο, με όμορφες «γωνιές» γεμάτες φύση.

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα που έχουν οριστεί από τις Αρχές, καθημερινά από το πρωί στις 7:00 έως τις 12:00 το βράδυ, προσφέρει στους «πελάτες» του φρέσκες δημιουργίες που παρασκευάζονται εκείνη τη στιγμή από το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, με τον Φίλωνα να είναι εκεί... ως καλός "νοικοκύρης", να προσφέρει το κάτι παραπάνω, για να μην υπάρχει κάποιος παραπονεμένος. 

 

Το άψογο σέρβις, η ταχύτατη εξυπηρέτηση, οι προσεγμένες τιμές και το φιλικό περιβάλλον, είναι μερικά από τα στοιχεία εκείνα που τοποθετούν το Coffeat Point ψηλά στις προτιμήσεις όποιου επιθυμεί να απολαύσει την επιλογή του, που έχει να κάνει με καφέ, φαγητό ή ποτό.

Το πλούσιο μενού του είναι κάτι που δεν θ’ αφήσει κάποιον ασυγκίνητο, καθώς έχει να επιλέξει εκτός από όλα τα είδη καφέ, φυσικούς χυμούς, αναψυκτικά, club sandwiches, baquettes, mini baquettini, brunch, διάφορες σαλάτες, pizza, διάφορες ποικιλίες, γλυκά κ.α.

 

7φ

 

Και όταν βραδιάσει και αναζητάς μια ήρεμη γωνιά για να απολαύσεις το ποτό σου και να χαλαρώσεις με την παρέα σου, το Coffeat Point είναι το ιδανικό μέρος για να κάνεις την επιθυμία σου πράξη.

Αν τώρα, δεν έχεις το χρόνο… ή θελήσεις να απολαύσεις τις προτάσεις του στο δικό σου χώρο, κάνεις ένα τηλεφώνημα και όλα φτάνουν στην ώρα τους στην πόρτα σου, καθώς διαθέτει έμπειρους διανομείς που από τις 8:00 π.μ. – 8:00 μ.μ. κάνουν το delivery μια σχέση εμπιστοσύνης.

 

FILONAS

 

Δείτε εδώ:

https://www.facebook.com/COFFEATPOINT1

https://www.instagram.com/coffeat_point/?hl=el

Coffeat Point: Αγ. Λαύρας 2 & Σαρανταπόρου, Νέο Ηράκλειο, τηλ. 210 2847670

Παύλος Ανδριάς



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35