Τερέζα Καζιτόρη: «Το γέλιο θέλει παρέα, θέλει μοίρασμα!»

Τερέζα Καζιτόρη: «Το γέλιο θέλει παρέα, θέλει μοίρασμα!»

Κουβέντα στην «αυλή», με την ηθοποιό Τερέζα Καζιτόρη με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση «Τελενοβέλα» του Σταμάτη Πακάκη στο Θέατρο Faust

 

Τερεζα Καζιτορη 2.17 12

 

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε ν’ ασχοληθείτε με την υποκριτική;

Το τραγούδι με οδήγησε στην υποκριτική. Ήταν ένα χέρι που με οδήγησε εκεί που έπρεπε να είμαι!

Τι σας έκανε να συμμετέχετε στην ξεκαρδιστική παράσταση «Τελενοβέλα» του Σταμάτη Πακάκη & ποιος είναι ο ρόλος σας σε αυτή;

Ήξερα τις δουλειές του Σταμάτη Πακάκη και ήξερα ότι κάνει καλές δουλειές. Όταν έκανε ακρόαση λέω θα πάω! Και όταν μου έστειλε κείμενο απ’ την παράσταση για την ακρόαση λέω θέλω να είμαι!!! Μάλλον το ήθελα πολύ και έγινε! Γενικά μου άρεσε πολύ η συνεργασία μου με τον Σταμάτη. Τον εκτιμώ σαν δημιουργό και καλλιτέχνη και τον θαυμάζω. Είναι ο πιο οργανωμένος άνθρωπος που ξέρω και κάνει ό,τι λέει!

Ποιο μήνυμα θα «στέλνατε» σ’ έναν υποψήφιο θεατή της παράστασης;

Ελάτε κι αν δε γελάσετε με την καρδιά σας θα σας δώσω εγώ τα χρήματα σας πίσω! Φαντάσου τι σιγουριά έχω για τη δουλειά αυτή! Ελάτε με παρέα. Το γέλιο θέλει παρέα θέλει μοίρασμα!

Τι σημαίνει η λέξη «σανίδι» για εσάς;

Αγώνας! Αγώνας δύσκολος με λάθη με δυσκολίες και εμπόδια… αλλά και με αγάπη με εξέλιξη δυνατοτήτων και ψυχής… αγώνας που αξίζει τον κόπο 100%, αγώνας που δεν είναι δεδομένος γιατί δεν ξέρεις αν θα μπορείς πάντα να είσαι στην αρένα.

Θα σας δούμε και κάπου αλλού φέτος; Ποια είναι τα «άμεσα» σχέδιά σας;

Ναι θα με δείτε πολύ να ναι καλά η «Παμαγία της Γουαδελούπης!». Θα με δείτε τις Τρίτες στο «Παρασκευή και 13» σε μια τρελή γκαντεμωδία στο θέατρο Νους που πάει για 2η χρονιά. Θα με δείτε στη διασκευή του λογοτεχνικού βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη «Την Κυριακή έχουμε γάμο» στο θέατρο Μιχάλης Κακογιάννης της Πέμπτες του Φλεβάρη, με την υπέροχη ομάδα «Αυτή κι Αυτοί». Θα με δείτε στην παιδική παράσταση «Αλαντίν» στο Θέατρο Βρετάνια στο ρόλο της Γιασμίν και έπειτα βλέπουμε που θα με βλέπετε.

Ποια είναι η αγαπημένης σας ατάκα;

Έχω πολλές! Πεθαίνω με την ύπαρξη της «Παναγίας Μακαρένα» και με τις βρισιές του τύπου «Απαίσια παρακατιανή, σκουπιδιάρα του διαβόλου σε μισώ!». Έχω και δυο πολύ αγαπημένες ατάκες που δε μπορώ να τις πω γιατί θα κάνω μπόιλερ!!!

 

τερανοβα τερεζα συνεντευξη 17.12.23

 

Η Τερέζα Καζιτορη είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Τελείωσε το "Θέατρο Τέχνης" το 2019 ενώ έχει διδαχθεί μοντέρνο και κλασικό τραγούδι και musical, παίζει κιθάρα και γράφει μουσική.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως τραγουδίστρια 18 ετών, ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, και έκανε μουσικές εμφανίσεις σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας και όχι μόνο. Συνεργάστηκε με τον Μάριο Στρόφαλη, τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και την Ευσταθία και έχει δική της μπάντα με την οποία πραγματοποιεί συχνές εμφανίσεις. Με το θέατρο ήρθε σε επαφή μέσα από μια ακρόαση και το ερωτεύτηκε.

Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης και έκανε πολλά σεμινάρια όπως «Μάσκα στο θέατρο», «Υποκριτική στην κάμερα», «Αρχαίο Θέατρο». Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις κωμικές δραματικές και παιδικές κάποιες από αυτές είναι οι εξής: «Νο name’s myth» στο θέατρο Αγγέλων Βήμα, «Εκκλησιασουζες λαϊκή οπερέτα» κείμενο του Αριστοφάνη και διασκευή του Σταμάτη Κραουνάκη και της Μαριάννας Κάλμπαρη στο Θέατρο Τέχνης και Λυρική Σκηνή, «Ο φιλάργυρος» του Μολιέρου στο Θέατρο Γκλόρια, «Contra tempo» περιοδεία του Κρατικού θεάτρου - Κ.Θ.Β.Ε, «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι που θα αλλάξουν τον κόσμο» στο θέατρο Χυτήριο, «Παρασκευή και 13» στο θέατρο Νους, «Κλωβος» στο project R, «Jazz for kids» στο θέατρο Γκλόρια κ.α. Τώρα παράλληλα με τις παραστάσεις της γράφει τα δικά της τραγούδια και κάνει μεταπτυχιακό πάνω στην οργάνωση και διοίκηση χώρων τέχνης και πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, πατήστε ΕΔΩ

 

Για τον aylogyros news και τον Παύλο Ανδριά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35