Ο «Professor» του La Casa de Papel πρωταγωνιστεί στο αστυνομικό θρίλερ «Τμήμα Aπολεσθέντων Μαδρίτης»

Ο «Professor» του La Casa de Papel πρωταγωνιστεί στο αστυνομικό θρίλερ «Τμήμα Aπολεσθέντων Μαδρίτης»

Το Τμήμα Απολεσθέντων Μαδρίτης είναι ένα σκοτεινό αστυνομικό θρίλερ, αλλά ταυτόχρονα μια αξέχαστη ιστορία αγάπης και εξιλέωσης, από έναν ταλαντούχο σκηνοθέτη που ξεκίνησε ως βοηθός του Αλμοδόβαρ και του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. Έχοντας ως ιδανικό πρωταγωνιστή τον Αλβάρο Μόρτε, μας παραδίδει ένα μαύρο θρίλερ, που υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη όταν κλείσουν τα φώτα.

Ο Μάριο είναι ένας μοναχικός αποθηκάριος στο Τμήμα Απολεσθέντων της Μαδρίτης. Στον ελεύθερο χρόνο του, προσπαθεί να ιχνηλατήσει την προέλευση κάποιων χαμένων αντικειμένων, ώστε να τα επιστρέψει στους κατόχους τους. Με αυτόν τον τρόπο θεωρεί πως θα τους βοηθήσει να βρουν κάποια χαμένα «κομμάτια» της ζωής τους.

Μόνο μια νεαρή αστυνομικός που επισκέπτεται συχνά το τμήμα απολεσθέντων, καταφέρνει να διαπεράσει κάπως το εξωτερικό συναισθηματικό του κέλυφος, τροφοδοτώντας τον με πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν.

Όταν μια βαλίτσα με μακάβριο και σοκαριστικό περιεχόμενο, που ανασύρθηκε από ένα ποτάμι, φτάνει στην αποθήκη, η ζωή του Μάριο θα αλλάξει. Η διαλεύκανση αυτής της φριχτής πράξης, που εμπλέκει ένα μωρό, θα τον οδηγήσει σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια. Σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο θα συναντήσει τη Σάρα, μια γυναίκα εγκλωβισμένη σ’ ένα εγκληματικό κύκλωμα trafficking…

Τον ρόλο του Μάριο ενσαρκώνει ο Αλβάρο Μόρτε, που χάρη στο ρόλο του «Καθηγητή» στη δημοφιλή σειρά του Netflix Η τέλεια ληστεία (La Casa De Papel) είναι σήμερα ένας από τους πιο περιζήτητους Ισπανούς ηθοποιούς.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35