«Η Απόδραση του ‘77»: Η νέα ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ βγαίνει στα θερινά σινεμά

«Η Απόδραση του ‘77»: Η νέα ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ βγαίνει στα θερινά σινεμά

Ένα συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, είναι «Η Απόδραση του ‘77» που βγαίνει στις 3 Αυγούστου στους θερινούς κινηματογράφους. Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου με Γκόγια Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ, δημιουργού του εξαιρετικού φιλμ «Μικρό Νησί».

Πρόκειται για μια ταινία σχετικά με τη μετάβαση από τη δικτατορία στη δημοκρατία, ιδωμένη από τον μικρόκοσμο μίας φυλακής -την μικρογραφία δηλαδή μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Δύο χρόνια μετά την κατάρρευση του καθεστώτος Φράνκο στην Ισπανία και την παροχή αμνηστίας στους πολιτικούς κρατουμένους των ισπανικών φυλακών από τη δημοκρατική κυβέρνηση που διαδέχθηκε τη φρανκική δικτατορία, ένας προφυλακισμένος νεαρός λογιστής περιμένει τη δίκη του, αντιμετωπίζοντας μια ποινή 20 χρόνων, καθώς κατηγορείται για υπεξαίρεση.

O υπόδικος, μαζί με κάποιους συγκρατούμενους του και μια ομάδα νέων δικηγόρων που τους υποστηρίζουν, θα αγωνιστεί για την παροχή αμνηστίας, αφού καταγγείλει το όργιο βίας, καταπίεσης και παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που επικρατεί στη φυλακή της Βαρκελώνης, όπου κρατείται.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35