Escape book: Μια νύχτα στην Ακρόπολη της Βίκυς Ξανθοπούλου… στην προθήκη της αυλής μας

Escape book: Μια νύχτα στην Ακρόπολη της Βίκυς Ξανθοπούλου… στην προθήκη της αυλής μας

Το πρώτο Escape book που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος «Μια νύχτα στην Ακρόπολη» από την πολυβραβευμένη εκπαιδευτικό και συγγραφέα Βίκη Ξανθοπούλου, σε εικόνες Νίκης Λεωνίδου, καλεί τα παιδιά από 6 ετών, να γίνουν κεντρικοί ήρωες της ιστορίας!

Μια χρονομηχανή θα προσγειώσει τους μικρούς αναγνώστες στην Ακρόπολη του Χρυσού Αιώνα του Περικλή, όπου θα περιηγηθούν ανάμεσα σε ναούς και μνημεία, θα ανακαλύψουν τις Καρυάτιδες και θα θαυμάσουν το χρυσελεφάντινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς. Όμως προσοχή! Οι γρίφοι και οι αποκρυπτογραφήσεις θα πρέπει να λυθούν εγκαίρως, αλλιώς οι ήρωες μας θα παγιδευτούν στον χρόνο και η απόδρασή τους μετά θα είναι αδύνατη!

Θα έχεις δύο ευκαιρίες για να αποδράσεις από το βιβλίο: Μη διστάσεις να τσακίσεις και να κόψεις τις σελίδες. Ακόνισε το μυαλό σου και λύσε τους γρίφους!

Σ’ αυτό το βιβλίο εσύ είσαι ο ήρωας ή η ηρωίδα!

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ένα σημειωματάριο για ταξιδιώτες του χρόνο, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την Ακρόπολή του Χρυσού Αιώνα και την ιστορία της.

 

ακρο

 

Διαβάσετε δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο εδώ:

https://www.epbooks.gr/wp-content/uploads/2021/06/13122-ESCAPE-BOOK-AKROPOLH-eso.pdf

Απόκτησέ το εδώ:

https://www.epbooks.gr/shop/paidika-neanika-biblia/xromatizo-aytokollita-drastiriotites/drastiriotites/escape-book/

 

συγ

 

Η Βίκυ Ξανθοπούλου είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Αλεξανδρούπολης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Κοινωνικοπολιτισμική Εκπαίδευση και Εμψύχωση Ομάδων του Δ.Π.Θ. Τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές με βασικό άξονα την παιδική λογοτεχνία. Το έργο της, με το πρόγραμμα αναγνωστικών εμψυχώσεων «Παίζουμε βιβλίο;», έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα από τον θεσμό των Education Leaders Awards και από το ελληνικό παράρτημα της ΙΒΒΥ (Bραβείο σε σχολικό-μαθητικό έντυπο το οποίο καλλιεργεί τη φιλαναγνωσία και προωθεί την ανάγνωση της παιδικής λογοτεχνίας), αλλά και στο εξωτερικό από τον διεθνή οργανισμό Judith’s Reading Room, με έδρα την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, με το Βραβείο Ελευθερίας μέσω του Γραμματισμού (Freedom Τhrough Literacy Award), από τον διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό AKS Education Awards με τον τίτλο Excellence in Teaching – Teacher of the Year 2019, ενώ έχει κερδίσει το Global Teacher Award 2020.

Επιλέχθηκε στις 10 σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας από την ΕΡΤ και συμμετείχε στη νέα της διαφημιστική καμπάνια «Κάθε μέρα το καλύτερό μας». Συμπεριλήφθηκε στη λίστα του CNN Greece στα «Πρόσωπα του 2020».

 

εικο

 

Η Νίκη Λεωνίδου σπούδασε Οπτική Επικοινωνία σε σχολή Καλών Τεχνών στην Αγγλία και δουλεύει ως εικονογράφος από το 2001. Περισσότεροι από 180 τίτλοι με ζωγραφιές της έχουν εκδοθεί σε Ελλάδα, Η.Π.Α, Κορέα και αλλού. Η ιστορία της “Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Κατερίνα” επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλές κι εκδόθηκε στη συλλογή “Ιστορίες φιλαναγνωσίας” από τις εκδόσεις Ψυχογιός το 2011. Το παιδικό παραμύθι Looking for Misty που έγραψε και εικονογράφησε η ίδια ήταν υποψήφιο για το βραβείο KeyColours International Award – Kαλύτερο Εικονογραφημένο Παραμύθι, στο Βέλγιο το 2014. Είναι ενεργό μέλος της SCBWI στο Λονδίνο.Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35