«Το μαγικό θηριοτροφείο: Περιπέτεια στο Άγριο Άγνωστο» της Πίπα Κέρνικ… στην προθήκη της αυλής μας

«Το μαγικό θηριοτροφείο: Περιπέτεια στο Άγριο Άγνωστο» της Πίπα Κέρνικ… στην προθήκη της αυλής μας

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Το μαγικό Θηριοτροφείο» με τίτλο «Περιπέτεια στο άγριο άγνωστο» σε κείμενο και εικόνες της Πίπα Κέρνικ, μετάφραση της Μάρω Ταυρή, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών και πάνω.

Το κουδούνι χτυπάει ξανά στο σπίτι της Βιόλας, στην οδό Τσουκνίδας. Τι μαγικό πλάσμα να της έστειλαν πάλι οι γονείς της;

Το κουδούνι χτυπάει ξανά στο σπίτι της Βιόλας Αγριώτη, στην οδό Τσουκνίδας. Αυτή τη φορά τα παιδιά αντικρίζουν στο κατώφλι μια ΦΕΓΓΑΡΑΡΚΟΥΔΑ – μια τεράστια φτερωτή αρκούδα καλυμμένη με αστέρια. Πρόκειται για το σπανιότερο ΜΑΓΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ που υπάρχει! Η αρκούδα λέει στα παιδιά ότι οι γονείς τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ στη διάρκεια μιας εξερευνητικής αποστολής. Έτσι, η ΒΙΟΛΑ και ο ΦΡΙΞΟΣ ξεκινούν ένα ταξίδι στο ΑΓΡΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ, αποφασισμένοι να σώσουν τους γονείς τους, όσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κι αν είναι η περιπέτεια που τους περιμένει…

 

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

 

Το δεύτερο βιβλίο της νέας σειράς. Με πολύχρωμες και εντυπωσιακές ολοσέλιδες εικόνες, ιδανικό για παιδιά που αρχίζουν να διαβάζουν μόνα τους.

Ξεφυλλίστε το εδώ

Αποκτήστε το εδώ

 

325093862 5215773025189059 6864558007578533958 n

 

Η Pippa Curnick (Πίπα Κέρνικ) μεγάλωσε στο Έσεξ και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας σκαρφαλώνοντας σε δέντρα, πηδώντας χαντάκια και ονειροπολώντας μέσα στο δεντρόσπιτό της. Σπούδασε στο Camberwell College of Art και στο University of Derby. Κάνει μεγάλες βόλτες στο δάσος για να πάρει έμπνευση, και τη βρίσκει κανείς συχνά να σημειώνει ιδέες στο σημειωματάριό της.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.pippacurnick.com.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35