«Ο γόρδιος δεσμός των αγγέλων»… στο γραφείο του Παύλου

«Ο γόρδιος δεσμός των αγγέλων»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα βιβλίο που σε κερδίζει αμέσως, καθώς ο συγγραφέας του Κυριάκος Κουζούμης καταφέρνει με έναν όμορφο τρόπο να παντρέψει το αστυνομικό μυθιστόρημα με ξεχωριστές πινελιές δράματος και μυστηρίου, δημιουργώντας έτσι έναν πλούσιο κορμό κειμένου με εκπλήξεις και ανατροπές.

Οι ήρωές του καθημερινοί με γήινες αντιδράσεις, μας μιλάνε για όσα η ζωή τους φέρνει στο διάβα τους μέσα από σχέσεις, συμπτώσεις, έρωτες, ηθικά διλλήματα και αντιδράσεις…

Θα μπορούσε να ήταν ένα καθημερινό σίριαλ στην τηλεόραση, μιας και η γραφή του εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε σενάριο, χαρίζοντας στον τηλεθεατή μια «γλυκόπικρη» αίσθηση αγωνίας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό το βιβλίο, όπως και τίποτα δεν χρησιμοποιήθηκε για να εντυπωσιάσει. Καθετί έχει το «ρόλο» του, το σκοπό του.

Διαβάστε το και νιώστε την ιστορία να εξελίσσεται δίπλα σας, με την εκδίκηση και τη συγχώρεση να δίνουν τη δική τους μάχη, για το ποια θα υπερτερήσει.

Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται γερό στομάχι, αν θέλουμε να πούμε πως μπήκαμε στο πετσί των ρόλων και αισθανθήκαμε το μεγαλείο της αφήγησης.

Κλείνοντας το, ένα είναι το σίγουρο. Θα έχετε γνωρίσει τα πάντα για το γόρδιο δεσμό των αγγέλων…  δίχως κανένα πλαίσιο ηθικής.

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

https://www.ydroplanobooks.gr/product/o-gordios-desmos-ton-aggelon/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=o-gordios-desmos-ton-aggelon

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

by Aylogyros news 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35