«Ο Τίμος σε αποκριάτικο πάρτι»… στο γραφείο της Κάλλης

«Ο Τίμος σε αποκριάτικο πάρτι»… στο γραφείο της Κάλλης

Οι συνθήκες φέτος δεν επέτρεψαν στους μικρούς μας φίλους να πάνε σε πάρτι μασκέ ή σε κάποιο καρναβάλι. Μπορεί να φόρεσαν τις στολές τους άλλα δεν μπόρεσαν να διασκεδάσουν όπως κάθε χρονιά συνήθιζαν.

Ένα τρόπος για να ταξιδέψουν και να βιώσουν ξανά αυτή την εμπειρία είναι μέσα από τα βιβλία! Σας προτείνω – παροτρύνω να διαβάσετε με τα παιδιά σας αυτές τις μέρες για όλα αυτά που δεν ζούμε!!!

Μια βιβλιοπρόταση για τους πολύ μικρούς μας φίλους, από 2 ετών μέχρι και το νηπιαγωγείο είναι η νέα ιστορία του Τίμου, του αγαπημένου φίλου των παιδιών, από την  Εμανιέλ Μασονό και τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, «Ο Τίμος σε αποκριάτικο πάρτι».

Μέσα από την ιστορία του Τίμου ο μικρός αναγνώστης μαθαίνει για το τι είναι το αποκριάτικο πάρτι, πως μπορεί να φτιάξει στολές, μάσκες και ό,τι χρειάζεται για να κάνει ξεχωριστή την παρουσία του σ’ αυτό. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν και ασκήσεις κατανόησης του κειμένου καθώς και ένα δώρο έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους.

Σας προτείνω λοιπόν να το διαβάσετε, να φτιάξετε κι εσείς κρέπες όπως ο Μαξού με τον μπαμπά του, μάσκες όπως ο Μαξού με τη μαμά του και προσκλήσεις για ένα οικογενειακό πάρτι μασκέ!

 

Ο ΤΙΜ

 

Για το πώς θα το αποκτήσετε και περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο δείτε εδώ:

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20779-o-timos-se-apokriatiko-parti-tis-emaniel-masono-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Καλά Κούλουμα

 

Καλλιόπη Γραμμένου

Δημοσιογράφος- Παιδαγωγός- Εμψυχώτρια 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35