«Ο ιστός»… στο γραφείο του Παύλου

«Ο ιστός»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα ακόμα βιβλίο του Γιάννη και της Μαρίνας Αλεξάνδρου έρχεται να μας ταξιδέψει σε κόσμους διαφορετικούς, γεμάτους δράση, ένταση και αφηγήσεις που σε καθηλώνουν.

Δυο παλιές βίλες μετατρέπονται σε ξενοδοχεία. Η μία στο Χαλάνδρι και η άλλη στην παλιά πόλη της Ρόδου. Οι ιδιοκτήτες τους παλεύουν να πετύχουν σε μια εποχή που ο τουρισμός υπόσχεται πολλά. Άθελά τους όμως μπλέκονται στα σχέδια λαθρεμπόρων πολύτιμων λίθων, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Δύο παράλληλες ιστορίες ενώνονται σε έναν κρίκο. Η μία στη μεσαιωνική Ρόδο, τη Μάλτα και την Ιταλία, ενώ η άλλη, η σύγχρονη, στην Αθήνα, τη Ρόδο και τη Γενεύη. Βιώνουμε τους πόθους και την αγάπη της Αναστασίας, που ακολούθησε τον Ιππότη της στην οδύσσειά του μέχρι τη Μάλτα, όταν οι Τούρκοι πολιόρκησαν και κατέλαβαν τη Ρόδο. Το χθες είναι μαγευτικό και μας παρασύρει ονειρικά. Το σήμερα όμως ανεβάζει την αδρεναλίνη και μας αγγίζει έντονα. Γιατί έτσι είναι πάντα στην Ελλάδα, ή όλα μαζί ή τίποτα…

Έτσι ακριβώς, δίχως υπερβολές και περιττές αναλύσεις, το συγγραφικό δίδυμο μας μεταφέρει στην καρδιά των γεγονότων και μας παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο τη διαδρομή των ηρώων, πλημμυρισμένη από αισθήματα, σκληρές αλήθειες και ανατροπές, κρατώντας μας μέχρι τέλους σε αγωνία. 

Ένα συγγραφικό κόσμημα, ένα βιβλίο πλούτος για όποιον επιλέξει να το διαβάσει και να «νιώσει» μέσα από τις σελίδες του τον ορισμό της κορύφωσης της λύτρωσης.  

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Α.Α ΛΙΒΑΝΗ

https://www.aylogyrosnews.gr/perissotera/i-palia-mas-avli/2196-blog-post_570

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

by Aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35