«Ρακοσυλλέκτης»… στο γραφείο του Παύλου

«Ρακοσυλλέκτης»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα βιβλίο γεμάτο σκέψεις και εικόνες, είναι αυτό το συγγραφικό δημιούργημα της Μαρίνας Κουλούρη, που μας παρουσιάζει την «φυσική» εικόνα της σημερινής κοινωνίας.

Αν και οι ιστορίες της έχουν έντονο το στοιχείο των εσωτερικών προβληματισμών και αναζητήσεων, κρύβουν μέσα τους έναν δυναμισμό που εκδηλώνεται στις «αντιδράσεις» των ηρώων της, οι οποίοι με το δικό τους τρόπο μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα την ουσία του προβλήματος.

Πόση δύναμη κρύβει μέσα της η ανθρώπινη ψυχή, πόσο πονάει ο κοινωνικός αποκλεισμός για ένα άτομο που δεν έχει βρει τα πατήματά του, πόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτείς και να πορευτείς μ’ έναν άνθρωπο… τι να πιστέψεις και τι να διαγράψεις για τα όσα έχεις μάθει για το χθες και αγνοείς για το αύριο και τόσες άλλες αναζητήσεις που η σημερινή κοινωνία μας αναγκάζει να κάνουμε.

Μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε τα όσα το κείμενο προστάζει και πάρτε τη δική σας θέση, εκεί που «κάποιοι» προτιμούν να σιωπούν!

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λυκόφως

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/21974-rakosyllektis-tis-marinas-kouloyri-stin-prothiki-tis-avlis-mas  

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35