Μελομακάρονα «ΚΑΛΕΜΟΠΟΥΛΟΣ»:  Μια γλυκιά συνταγή 125 ετών…

Μελομακάρονα «ΚΑΛΕΜΟΠΟΥΛΟΣ»: Μια γλυκιά συνταγή 125 ετών…

Είναι κάποια πράγματα, που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν χάνουν την αξία τους και αν μιλάμε για «γλυκίσματα», δεν χάνουν τη νοστιμιά τους.

Μια συνταγή χρόνων, εκατόν εικοσιπέντε για την ακρίβεια, που πηγαίνει από γενιά σε γενιά μέσα στην οικογένεια σαν επτασφράγιστο μυστικό, χαρίζοντας σε όλους εμάς, κάτι το μοναδικό… κάτι που μια φορά φτάνει για να γίνεις ο απόλυτος «θαυμαστής» του.

Ο λόγος, για τα μελομακάρονα…

 

ωμελομακάρονα

 

Αυτά που για χάρη τους σχηματίζονται ουρές έξω από το Αρτοζαχαροπλαστείο «ΚΑΛΕΜΟΠΟΥΛΟΣ», όταν κυκλοφορεί η πληροφορία πως «…βγήκαν μελομακάρονα».

Γευστικά, ευωδιαστά, μελωμένα, αφράτα και μοναδικά, με αγνά υλικά: ξύσμα φρέσκου πορτοκαλιού, φυσικός χυμός πορτοκαλιού, μέλι Λήμνου, ψίχα καρυδιού Αρκαδίας, γνήσιο ελληνικό ελαιόλαδο κ.α.

Είναι το «απόλυτο» κέρασμα των Χριστουγέννων, το γλυκό που όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των πελατών, κερδίζοντας όλο και περισσότερους «θαυμαστές».

Αν βρεθείτε λοιπόν στο Νέο Ηράκλειο, φροντίστε να προμηθευτείτε το συγκεκριμένο γλυκό και προσφέρετε στον εαυτό σας, το πιο ωραίο κέρασμα…

 

ωωωkalemopoulosx1

Αρτοζαχαροπλαστείο «ΚΑΛΕΜΟΠΟΥΛΟΣ» 

https://www.facebook.com/kalemopoulos/?ref=page_internal

Χρυσανθέμων 16, Νέο Ηράκλειο 141 21, Τηλέφωνο: 21 0282 0787

 

Παύλος Ανδριάς



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35