Υπέγραψαν στον ALPHA οι δημοσιογράφοι τις νέες συμβάσεις…



Η χθεσινή βραδιά ήταν καθοριστική για τους δημοσιογράφους του ALPHA, μιας και προέκυψαν τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων που έκαναν με τη διοίκηση του καναλιού, μετά την πρόταση για τις ατομικές συμβάσεις.

Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο έγινε και πριν από δύο μήνες στο MEGA, όταν και αποχώρησαν 21 δημοσιογράφοι, που τελικά δεν δέχθηκαν αυτά που τους πρότεινε το κανάλι. Στον ALPHA, το...αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, μπορούμε να πούμε πως ήταν ισόπαλο...



αφού ναι μεν πέρασαν οι μειώσεις στους μισθούς των δημοσιογράφων, ωστόσο δεν έγιναν δεκτά όλα τα άλλα σημεία των συμβάσεων, που ήταν καθοριστικής σημασίας. 

Επίσης, πολύ σημαντική ήταν και η άρση της απαγόρευσης για τους δημοσιογράφους, να εργαστούν σε κάποιο άλλο μέσο, ακόμα και αν αυτό δεν ήταν ευθέως ανταγωνιστικό! 

Η προηγούμενη διοίκηση του καναλιού είχε απαγορεύσει ,με τον τρόπο της, στους δημοσιογράφους να εργαστούν σε κάποιο άλλο μέσο (ραδιόφωνο, εφημερίδα), στερώντας τους, έτσι τη δυνατότητα για κάποιο συμπληρωματικό εισόδημα στις ήδη χαμηλωμένες αποδοχές τους. Πλέον, αυτό δεν θα συμβαίνει… (zappit)

 Ο άπαιχτος



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35