«Τα τελευταία παιδιά στη Γη 5 1/2: Η απίθανη περιπέτεια της Τζουν» του Μαξ Μπράλιερ… στο γραφείο της Κάλλης

«Τα τελευταία παιδιά στη Γη 5 1/2: Η απίθανη περιπέτεια της Τζουν» του Μαξ Μπράλιερ… στο γραφείο της Κάλλης

Ο Τζακ Σάλιβαν και η παρέα του, είναι ίσως οι πιο δημοφιλείς ήρωες αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο! Μια παρέα που μπλέκουν σε περιπέτειες και είναι πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τέρατα, ζόμπι, φτερωτά όντα και με ελιξίρια, ομαδικότητα, συλλογικό πνεύμα, προσπαθώντας να επιβιώσουν.

Στο νέο βιβλίο της σειράς «Τα τελευταία παιδιά στη Γη 5 1/2: Η απίθανη περιπέτεια της Τζουν» μπαίνουν σε νέες απρόσμενες περιπέτειες, που θα σου κόψουν την ανάσα!

Γρήγορη πλοκή, πολλές σκηνές δράσης, αγωνιά, ένα βιβλίο μεταξύ κόμικς και πίστα επιβίωσης σε βιντεοπαιχνίδι…

Η Ίβι Σναρκ έχει κλέψει από το Τζακ τον πολυαγαπημένο του Κόφτη του Λούιβιλ, την τρομερή του λεπίδα, η οποία αποκτά πλέον νέες υπερκόσμιες δυνάμεις. Οι μάχες ξεκινούν με πολύ αγωνία, απρόσμενες ανατροπές, μάχες για επιβίωση, βάζοντας σε εφαρμογή την επιχείρηση που έφτιαξε ο Ντερκ.

Η Τζουν χωρίζεται από τους φίλους της και παρασύρεται κάμποσα χιλιόμετρα µακριά από το Γουέικφιλντ, σε µια πόλη όπου κυριαρχούν οι υπερφυσικοί περικοκλαδευτήρες και τα αλλόκοσµα πλάσματα.

Θα καταφέρουν να ξανασμίξουν όλοι για να σώσουν τον κόσμο; Ο εχθρός δίνει το παρόν του και ξεπροβάλλει από παντού. Θα μπορέσουν να τον αντιμετωπίσουν; Τα Τελευταία παιδιά στη γη έρχονται για να δώσουν μια νέα μάχη… Θα τα καταφέρουν;

Αυτό θα το μάθεις στο 6 βιβλίο ή κατά τον τίτλο το 5 ½ βιβλίο της σειράς «Τα τελευταία παιδιά στη Γη- Η απίθανη περιπέτεια της Τζουν», λογοτεχνία για παιδιά από 9 ετών και πάνω, του Max Brallier, σε μετάφραση Ειρήνης Χριστοπούλου και εικονογράφηση του Douglas Holgate κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Εκτός από βιβλίο η σειρά έχει γίνει και animation από τον δημιουργό τους Μαξ Μπράλιερ, που προβάλλεται στο Netflix, σε 190 χώρες και σε 28 γλώσσες!

 

ΓΗ1

 

Αν θες να μπεις μαζί τους στη μάχη επιβίωσης μπορείς να μάθεις περισσότερα για το βιβλίο εδώ: https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/19825-ta-teleftaia-paidia-sti-gi-5-i-apithani-peripeteia-tis-tzoun-tou-max-brallier

 

Καλλιόπη Γραμμένου

Δημοσιογράφος- Παιδαγωγός- Εμψυχώτρια



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35