«Το γράμμα που δεν έλαβες ποτέ»… στο γραφείο του Παύλου

«Το γράμμα που δεν έλαβες ποτέ»… στο γραφείο του Παύλου

Ένα βιβλίο που μιλάει στην καρδιά σου είναι αυτό το δημιούργημα της Αγγελικής-Λυριάννας Χατζηρήγα, καθώς οι λέξεις αποκτούν μια μαγική ιδιότητα και σου μιλούν…

Σου μιλούν για όσα δεν τόλμησες να πεις, να κάνεις, να αισθανθείς. Σου μιλούν για όλα εκείνα τα μυστικά που χρόνια κρατάς στην ψυχή σου, γιατί ίσως φοβήθηκες ή γιατί ποτέ δεν ήξερες αν έπρεπε να τα εκφράσεις.

Ο λόγος της συγγραφέως απλός, ουσιαστικός, δίχως περιττές προτάσεις και σκηνές εντυπωσιασμού, καταφέρνει να μας μεταφέρει στον ψυχικό κόσμο των πρωταγωνιστών της, αφήνοντας εσκεμμένα μια χαραμάδα ανοικτή, ώστε κι εμείς οι ίδιοι να κάνουμε το δικό μας ταξίδι στο χθες, στον δικό μας παραλήπτη, που ποτέ δεν τολμήσαμε να του στείλουμε το γράμμα έπρεπε να λάβει.

Μέσα σ’ αυτό το βιβλίο, δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος, καθώς η αλήθεια πηγάζει από την καρδιά… και είναι γεμάτη έρωτα, την ίδια στιγμή που ο φόβος της απόρριψης, ο εγωισμός και η μοναξιά, προσπαθούν να συνθέσουν ένα δικό τους «πλέγμα» αποπροσανατολισμού.

Το αν θα το καταφέρουν ή όχι, είναι κάτι που αξίζει να το «ζήσετε», διαβάζοντας το γράμμα που δε λάβατε ποτέ!

Τολμήστε το…

 

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20572-to-gramma-pou-den-elaves-pote-tis-aggeliki-lyrianna-xatziriga-stin-prothiki-tis-avlis-mas

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας

by Aylogyros news



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35