«Στον καιρό των Μάγων 4: Ποτέ και πάντα» της Κρεσίντα Κάουελ…  στο γραφείο της Κάλλης

«Στον καιρό των Μάγων 4: Ποτέ και πάντα» της Κρεσίντα Κάουελ… στο γραφείο της Κάλλης

Το  τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς «Στον καιρό των μάγων», από τις εκδόσεις Μεταίχμιο,  έρχεται να ολοκληρώσει την πετυχημένη σειρά βιβλίων της Κρεσίντα Κάουελ, για παιδιά από 10 ετών πάνω, αλλά και για ενήλικες που τους αρέσει ο κόσμος της φαντασίας και της δράσης.

Η συγγραφέας και εικονογράφος της μπεστ σέλερ σειράς βιβλίων «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας», που μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, στο τελευταίο βιβλίο της σειράς, ο  Ζαρ και η Μάγια έχουν βρει τα υλικά για το Ξόρκι Απαλλαγής από Μάγισσες.

Τώρα ο Βασιλομάγιστρος τους καλεί για την τελική αναμέτρηση στη Λίμνη των Χαμένων.  Πρώτα όμως πρέπει να ανακτήσουν το κύπελλο για την ανάμειξη του ξορκιού από τα έγκατα του Ορυχείου της Ευτυχίας.

Η Μάγια είναι μια Πολεμίστρια που κατέχει μια πανίσχυρη Μαγεία. Ο Ζαρ είναι ένας Μάγος που ελέγχεται από έναν λεκέ Μάγισσας.

Ένα βιβλίο δράσης, φαντασίας, με ανατροπές, αγωνία, γρήγορη πλοκή, ελπιδοφόρα μηνύματα για τις αξίες της ζωής. Χωρισμένο σε 24 κεφάλαια, βοηθάει τους μικρότερους αναγνώστε στην ανάγνωση, χωρίς να τους κουράζει, κρατώντας τους σε αγωνία και αναμονή για τη συνέχεια…

Η συγγραφέας, αλλά και εικονογράφος του βιβλίου μέσα από τα σκίτσα που αγκαλιάζουν το κείμενό της, καταφέρνει να κρατά τον αναγνώστη σε αγωνία, δίνοντάς του ερεθίσματα για να καλλιεργήσει τη φαντασία του και να προβληματιστεί για αξίες όπως η φιλία, η αγάπη, ο σεβασμός για την προσωπικότητα του διπλανού μας.

Μια περιπέτεια που η μαγεία της αληθινής αγάπης κρατά για πάντα και νικά τα πάντα…

«Υπήρχε μια φορά ένας καιρός… που η Μαγεία ελεύθερη γυρνούσε.  Στην θάλασσα κολυμπούσε, στον ουρανό πετούσε. Και σ’ εκείνη την άχρονη παμπάλαια εποχή, οι λέξεις χωρίς νόημα είχαν δύναμη πολλή.  Σ΄ ένα κόσμο όπου τα αδύνατα μπορούν να γίνου δυνατά. Γι’ αυτό βρείτε τα ραβδιά και ανοίξτε τα φτερά σας…»

μαγι19

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο εδώ:

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20739-ston-kairo-ton-magon-4-pote-kai-panta-tis-kresinta-kaouel-stin-prothiki-tis-avlis-mas

 

Καλλιόπη Γραμμένου

Δημοσιογράφος -Παιδαγωγός- Εμψυχώτρια



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35