«Άγκαθα Μίστερι 2: Κλοπή στους καταρράκτες του Νιαγάρα»… στο γραφείο της Κάλλης

«Άγκαθα Μίστερι 2: Κλοπή στους καταρράκτες του Νιαγάρα»… στο γραφείο της Κάλλης

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Άγκαθα Μίστερι 2» από τις εκδόσεις Μίνωας, είναι μια ιστορία με πρωταγωνιστές την Αγκάθα, τον Λάρι, τον κύριο Κεντ, τον γάτο Γουάτσον και την Σκάρλετ.

Η Αγκάθα είναι ένα κορίτσι 12 ετών, επίδοξη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, με εξαιρετική μνήμη. Ο Λάρι, ξάδερφός της,  είναι ένας γκαφατζής, σπουδαστής στην φημισμένη σχολή για ντετέκτιβ Eye. O κύριος Κεντ, ο μπάτλερ της, είναι ένας πρώην πυγμάχος και νυν μπάτλερ με αψεγάδιαστο βρετανικό στιλ! Ο γάτος της  ο Γουάτσον είναι Σιβηρίας, σκανταλιάρης με όσφρηση λαγωνικού! Η Σκάρλετ είναι μια ατρόμητη δημοσιογράφος που ταξιδεύει πάντα σε τόπους ασυνήθιστους και περιπετειώδεις…

Αυτή τη φορά προορισμός τους είναι ο Καναδάς και οι καταρράκτες του Νιαγάρα. Στόχος τους να εντοπιστεί στα μυστηριώδη, πυκνά δάση του Καναδά ένας πανούργος και επιτήδειος κλέφτης, ο διαβόητος Ρατμουσκέ.

Θα τα καταφέρουν;

Μια καλογραμμένη ιστορία γεμάτη περιπέτεια, μυστήριο, ανατροπές, δράση και αγωνία! Έρχεται να προστεθεί στην πετυχημένη σειρά των Εκδόσεων Μίνωας, για παιδιά από 8 ετών και πάνω.

 

αγκ1

 

Περισσότερα για το βιβλίο δες εδώ:

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20342-agkatha-misteri-2-klopi-stous-katarraktes-tou-niagara-ser-stiv-stivenson-stin-prothiki-tis-avlis-mas

 

Καλλιόπη Γραμμένου

Δημοσιογράφος- Παιδαγωγός- Εμψυχώτρια



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35